Contact

Witteweg 45
1431 GZ Aalsmeer
Nederland

T +31 20 4234 222
( ma – vr / 9uur tot 17uur )

Vragen & Antwoorden

Bekijkt u eerst onze uitgebreide vragen & antwoorden hieronder. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden, vul dan het contactformulier in, bel ons op +31 20 4234 222 of mail ons via info@muntproever.nl

Wij rekenen geen verzendkosten voor orders vanaf €350,-. Voor kleinere orders die onder dit bedrag komen rekenen wij €11,50 verzendkosten voor zendingen binnen Nederland en €21,50 voor zendingen binnen EU.

U kunt bij ons bestellen met Ideal, Visa Creditcard, Mastercard Creditcard, PayPal, Bancontact MisterCash, Overschrijving en via Rembours verzending contant aan de postboden.

De levertijden zijn sterk afhankelijk van het product dat u bestelt. De meeste producten zijn voorradig en worden binnen één werkdag geleverd. Bij de omschrijving van het product geven wij altijd een indicatie van de verwachte levertijd aan.

Op al onze producten geven wij één jaar garantie. Een aantal producten hebben een langere garantie termijn. Informatie over een langere garantietermijn geven we vaak op in de productomschrijving op de productpagina.

Muntproever.nl maakt gebruik van een SSL beveiligde verbinding met een uitgebreide encryptie. De gehele site is daarmee beveiligd. U kunt dit zien aan het slotje wat op het adresbalk verschijnt. Tevens ziet u https staan voor onze URL. U kunt dus met een gerust hard veilig bij ons winkelen.

Zodra u een bestelling succesvol bij ons op de website heeft afgerond ontvangt u automatisch een email van ons. Vanaf dat moment begint de levertijd te lopen. Zodra het een voorraadproduct betreft word de order dezelfde dag nog verzonden als de order voor 19:00 uur door ons is ontvangen. Zodra uw order is aangebonden aan PostNL voor verzending ontvangt uw wederom een email van ons met een tracking nummer waarmee u de zending kunt volgen.

Zodra u een bestelling succesvol bij ons op de website heeft afgerond ontvangt u automatisch een email van ons met een factuur.

Contactformulier

Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier.

[contact-form-7 id=”18555″]